Op 10 december 2019 blikten we samen met René onze wijkagent terug op afgelopen jaar. Er werden heel wat rondes gelopen, meldingen bij de gemeente gemaakt en gesprekken gevoerd met de jeugd en andere dorpsbewoners. Ook stonden we een aantal keer samen met team Born op de Bornerweekmarkt en volgde vrijwel alle leden een introductiecursus Levensreddend Handelen. 
Naast een terugblik hebben we ook vooruit gekeken naar volgend jaar. Zo willen we het aantal rondes dat er gelopen worden verder verhogen en zullen we aanwezig zijn bij een aantal evenementen. Ziet u ons bij zo'n evenement of tijdens een van de rondes en heeft u vragen, spreek ons dan gerust aan! Ook als u het leuk zou vinden om deel te nemen, want nieuwe leden zijn altijd welkom. Deelname kost geen geld, wel inzet. Zo streven we ernaar dat iedereen ten minste twee keer per maand een ronde loopt, hoe ver, hoe laat en met welk ander lid mag u zelf weten. 
En zoals u op onderstaande foto kunt zien werd alle inzet van afgelopen jaar beloond met een gezellige borrel. 

 

In november 2018 was de eerste informatieve avond voor iedereen die geinteresseerd was om eventueel lid te worden van Buurt Preventie team Buchten. Gezien de opkomst en het animo na afloop werd de starterscursus gepland. 

Op 5 en 12 februari 2019 was het zo ver: Highcare verzorgde twee avonden vol informatie en praktische voorbeelden van wat leden kunnen verwachten. Na afloop van de cursus ontving ieder lid een certificaat, opvallend hesje, jas en degelijke zaklamp. 

Vanaf nu kunt u ons meerdere keren per week in de wijk tegen komen. Valt u iets op, heeft u vragen of wilt u ons attenderen op een situatie, spreek ons dan gerust aan! Lijkt het u leuk om ook deel te nemen? Nieuwe leden blijven welkom!

b_720_0_16777215_01_plaatjes_427_20190212_220926.jpg